actueel

Jubileumactie vouwwanden Solarlux 10% korting

Solarlux_jubileumactie_40_jaar_Instagram-bericht1080x1080_3

Onze leverancier Solarlux bestaat 40 jaar en ter gelegenheid van dit jubileum ontvangt u vanaf 1 september t/m 31 december 2023 10% jubileumvoordeel op de nieuwste vouwwandsystemen Ecoline, Highline of Combiline. 

VERVAAG DE GRENS TUSSEN BINNEN EN BUITEN 

Een vouwwand is iets heel anders dan een ouderwetse schuifpui. Met een vouwwand kun je een ruimte maximaal openen, terwijl je bij een schuifpui slechts vijftig procent van de gevel kunt openen. Ter illustratie: een glazen vouwwand van 5 meter kun je opvouwen tot een pakket van 50 centimeter. Drempelloos integreer je je binnenwereld met de buitenwereld. Smalle profielen zorgen ook in gesloten toestand voor het behoud van een weids uitzicht. 

Meer weten? 

Wil je ook wonen met meer licht, meer lucht, meer ruimte, meer groen en een gevoel van vrijheid en flexibiliteit? Ontdek dan de grenzeloze mogelijkheden van Solarlux en profiteer nu van het jubileumvoordeel. Neem contact met Van Esseveld op als dealer van Solarlux:  0318-472114 of vul het volgende formulier in.

In onze showrooms kunt u de Solarlux puien ook bewonderen, kom gerust even langs! Kijk voor onze openingstijden bij Elst en Zeist