actueel

Snelle levertijd van vier weken voor aluminium kozijnen

Een levertijd van vier weken voor aluminium kozijnen, een schuifpui of serre? Wij, Van Esseveld Geveltechniek, kunnen dat beloven vanwege productie in eigen huis! Anderhalf jaar geleden zetten wij een inpandige productiewerkplaats op voor de productie van aluminium kozijnen.  

Een nieuwe tak van sport die parallel loopt aan de andere activiteiten van onze Geveltechniek en ons bouwbedrijf. Omdat wij zowel de particuliere als de zakelijke markt zagen verschuiven naar onderhoudsarm, energiezuinig en een hoog comfort, besloten wij zelf te gaan produceren met Aliplast uit België als leverancier van de profielen. Ons doel: het realiseren van zeer korte levertijden. ‘Of het nu gaat om kozijnen, deuren, een schuifpui, een serre, veranda of een prefab dakkapel: bij ons is de levertijd vier weken (behoudens overmacht) in plaats van de gangbare acht!’ Wij leveren alles voor de gevel, met uitzondering van de gevelmuur: van hor tot veranda, van voordeur tot kozijn.

Kozijnen
'Omdat onze roots in de aannemerij ligt weten we wat er speelt. Daar stemmen we ons aanbod en onze dienstverlening op af'. Kozijnen leveren wij van zowel hout als kunststof en aluminium. De houten kozijnen worden op maat gemaakt bij timmerfabriek de Grebbe in Rhenen, de kunststof kozijnen zijn van het merk Gayko: degelijk Duits. Vooruitstrevend ook met goede isolatie, luchtdichte aansluiting en veiligheidsklasse SKG 3.

Showroom
Zien en ervaren wat wij bedoelen met vakwerk op het gebied van geveltechniek? Kom vrijblijvend langs in onze ruim opgezette showroom, geopend van maandag t/m zaterdag tussen 10.00 en 16.00 uur! Ook nodigen wij graag bouwbedrijven en zzp'ers uit om het uw klanten of architect langs te komen. U kunt vrijblijvend langs komen, er is altijd iemand aanwezig voor advies of informatie. Een ‘digitale showroom’ is er ook in de vorm van een overzichtelijke webshop: webshop.esseveld.nl

Kijk ook eens op Aliplast aluminium kozijnen | Van Esseveld