actueel

Onderhoud kunststof kozijnen

Onderhoud Gayko kunststof kozijnen

Heeft u al langer dan 2 jaar kunststof kozijnen van Gayko? Dan is het tijd om een onderhoudsbeurt in te plannen met uw Gayko daler Van Esseveld

Na het leveren of monteren van de kunststof kozijnen ontvangt u de Ramen- en deurenpas. Dit boekje geeft aan hoe u uw kozijnen kunt onderhouden en bedienen. Gayko kozijnen zijn eenvoudig schoon te houden door de kozijnen af te nemen met een zachte doek. Voor de zwaardere vervuiling hebben wij een speciaal onderhoudsset, deze zijn verkrijgbaar op aanvraag.

Op pagina 4 en 5 van de Ramen- en deurenpas vindt u het registratieformulier voor onderhoud & verzorging. Na het uitvoeren van het periodieke onderhoud tekenen wij de onderhoudsbeurten bij u af, met dit formulier houdt u de Gayko garantie tijdens de volledige levensduur van de uw ramen en deuren.

Het is dus van groot belang dat u iedere 2 jaar een onderhoudsbeurt uit laten voeren door uw Gayko dealer voor het behouden van de garantie. Welke onderhoudswerkzaamheden exact door ons uitgevoerd worden hangt af van het type element en de uitrusting. Bel ons eens op 0318-472114 om een afspraak voor uw onderhoud in te plannen. Onze servicemonteur komt dan op korte termijn bij u langs om het onderhoud uit te voeren waarna uw kozijnen er weer als nieuw uit zien! 

Geniet nog jarenlang van uw kunststof kozijnen en plan snel een onderhoudsbeurt met ons in! 

Van Esseveld
0318-472114/ info@esseveld.nl