actueel

Onderhoud aluminium kozijnen

Juni 2017


Hoe onderhoud ik mijn aluminium kozijnen?

Heeft u veel plezier van uw aluminium ramen, deuren, pui of serre? Daar zijn wij blij mee, tevreden klanten is ten allen tijden ons streven!
Met goed onderhoud geniet u nóg langer van uw aluminium kozijnen! Graag geven wij u een aantal tips voor het beste onderhoud! 

Onder normale omstandigheden heeft aluminium een lange levensduur. Dit hangt echter samen met de juiste en frequente reinigings- en onderhoudsbeurten. Hiermee zorgt u ervoor dat het uiterlijk behouden blijft en daarnaast de levensduur verlengd wordt. Hierdoor geniet u langer van uw prachtige aluminium kozijnen! 

Wat kunt u gebruiken voor goed onderhoud van het aluminium? 
- Heeft u glad profiel? Dan adviseren wij de reiniger Wiro van Majoor. Deze zijn milieuvriendelijk, spaarzaam in gebruik en daarnaast biologisch afbreekbaar. Met de majoorpotten reinigt en beschermt u het aluminium en ontstaat er na het schoonmaken een mooie glans op uw aluminium! De Majoor Wiro potten hebben wij op voorraad, bel of mail ons voor een bestelling of kom langs in onze showrooms! 
- Heeft u structuur profiel? Dan adviseren wij u vooral te werken met (schoon) water, daarnaast kunt u voor een extra goede schoonmaakbeurt het Alu Care set gebruiken. Dit is een reinigings- en onderhoudsset wat betstaat uit een drietal artikelen: een kwaliteitsvolle micro vezeldoek, Gloos & Protector (conserverend) en periodi clean (vuiloplossend - ontvettend - beperkt kalkoplossend). Het Alu Care set is tevens bij ons verkrijgbaar!  

! Wij adviseren u het onderhoud/schoonmaak niet boven de 25 graden uit te voeren! 
Tevens raden wij het gebruik van een hogedrukspuit ten zeerste af aangezien dat schade kan veroorzaken aan het aluminium! 

Wenst u een deskundige blik op uw aluminium of twijfelt u aan de werking van uw hang- en sluitwerk? Bel of mail ons voor een bezoek van onze servicemonteur! Wij komen graag bij u langs om met u mee te kijken of het onderhoud voor u uit te voeren. Laat u gegevens achter via ons contactFormulier

Wij wensen u veel gebruiksgemak toe en uiteraard veel plezier met uw aluminium ramen- deuren- pui of serre! 

Meer informatie over aluminium kunt u vinden op onze pagina Geveltechniek - kopje kozijnen - aluminium