actueel

Fijne feestdagen & voorspoedig 2018!

Terugkijkend op het jaar 2017 kijken wij dankbaar terug op een mooi jaar met prachtige werken! Een jaar wat veel goeds beloofd voor het nieuwe jaar 2018! Ons team is gegroeid, fijne en deskundige collega's zijn erbij gekomen, nieuwe producten zijn toegevoegd aan ons assortiment, onze showroom is veranderd.. Met elkaar en met u als onze klant maken wij van elk project een plaatje! Het nieuwe jaar 2018 staat voor de deur, een voorspoedig nieuw jaar toegewenst!

Het team van Van Esseveld dankt u voor het gestelde vertrouwen in ons bedrijf en wenst u goede kerstdagen toe met de beste wensen voor een gezond en gelukkig 2018! In het nieuwe jaar hopen wij weer met nieuwe energie voor u klaar te staan en mooie projecten te realiseren!

Vakantie monteurs 
Onze monteurs hebben kerstvakantie vanaf donderdag 21 december 2017 t/m dinsdag 9 januari 2018. Vol energie staat vanaf woensdag 10 januari onze montage-, en serviceploeg weer voor u klaar! 

Openingstijden kantoor en showrooms
Op kantoor blijven wij bereikbaar, ook onze showroom in Elst Ut blijft tevens geopend! Van harte welkom voor een kop koffie en wat warms! Uitzondering hierop zijn de feestdagen en zaterdag 23 + 30 december: dan zijn wij helaas gesloten! Onze showroom in Loosdrecht is twee weken gesloten (week 52+1). Voor onze openingstijden per vestiging verwijzen wij u graag naar Elst of naar Loosdrecht