actueel

Opening nieuwe showroom Zeist

Teamfoto

Trots presenteren wij u onze nieuwe showroom te Zeist!

 

Trots maken wij u bekend dat wij de deuren van onze nieuwe showroom in Zeist feestelijk geopend hebben op woensdag 18 april 2018 jl.! Een nieuwe showroom in het bekende concept met ruim 100 m² aan kozijnen, veranda, dakkapellen, zonwering en raamdecoratie! Kom langs op de Dijnselburgerlaan 1-12 te Zeist en laat u verassen door onze veelzijdige aanbod! Van Esseveld: een mooi en veilig huis, dáár zorgen wij voor!

Begin 2018 zijn wij met veel plezier de samenwerking aan gegaan als Van Esseveld Geveltechniek | KSZ . Inmiddels - half april 2018 - zijn de deuren van de vernieuwde showroom voor u geopend! De showroom te Zeist is geheel aangepast, het resultaat mag er zeker zijn! Onze vertegenwoordiger Olaf Grove staat u met veel plezier te woord, welkom! U kunt Olaf bereiken onder zeist@esseveld.nl of 030-65 56 109. 

Wij nodigen u graag uit om onze nieuwe showroom te komen bezichtigen. U bent van harte welkom tijdens onze openingstijden welke u kunt vinden onder Zeist.

Openingstijden showroom Zeist:

Woensdag t/m vrijdag geopend van 10.00 uur tot 14.00 uur
Zaterdag geopend van 10.00 uur tot 16.00 uur

Maandag de gehele dag gesloten, dinsdag geopend op afspraak.
Bij gesloten deur graag bellen naar 06-53 87 20 60

Een impressie van onze feestelijke opening en onze showroom delen wij graag met u:

Een kop koffie en een vrijblijvend verkoopgesprek? Van harte welkom in Zeist, in onze prachtige veranda vertellen wij u graag meer over onze producten! Bel of mail Olaf Grove, onze verkoper gerust eens! Tot snel!