actueel

Openingstijden bouwvak 2019

Bouwvakvakantie 2019

 

 


De bouwvakvakantie is voor ons bedrijf conform regio Midden Nederland en vindt plaats in de weken 32-33-34 (maand augustus 2019).
In de bouwvakvakantie zijn wij gedeeltelijk gesloten. Graag delen wij u onze gewijzigde openingstijden mee.


Bouwplaats
Onze bouwvakkers en kozijnenmonteurs zijn met vakantie gedurende de gehele bouwvakvakantie. Onze bouwplaatsen zijn in deze periode gesloten.

Showrooms Zeist, Loosdrecht
Onze vestigingen in Zeist en Loosdrecht zijn gedurende de gehele bouwvakvakantie gesloten. Zeist is gesloten van zaterdag 3 augustus t/m dinsdag 27 augustus 2019. Loosdrecht is gesloten van zaterdag 3 augustus t/m dinsdag 27 augustus 2019. Vanaf woensdag 28 augustus staan wij u weer graag te woord!

Hoofdvestiging Elst Ut
Onze hoofdvestiging in Elst Ut. is gesloten van zaterdag 3 augustus t/m maandag 12 augustus, week 32. De rest van de bouwvak zijn wij geopend en bereikbaar. Vanaf dinsdag 13 augustus zijn wij weer aanwezig en staan wij u graag te woord!

Showroom Elst Ut
Onze showroom is geopend in week 33 van dinsdag t/m vrijdag  en  in week 34 van maandag t/m vrijdag. Vanaf week 35 gelden onze normale openingstijden weer. Van harte welkom in onze showroom!
Let op! Op de zaterdagen in de bouwvak zijn wij wel gesloten, de volgende zaterdagen zijn al onze showrooms gesloten: za 3 aug - za 10 aug - za 17 aug - za 24 aug.

Bereikbaarheid (telefoon-mail)
Week 32 is ons gehele bedrijf gesloten, in deze week zijn wij zowel telefonisch als per mail niet te bereiken. Ook hebben wij in deze week geen servicemonteur voor u paraat. Vanaf dinsdag 13 augustus zijn wij telefonisch weer bereikbaar, wij adviseren u om uw spoed meldingen zoveel mogelijk telefonisch door te geven i.p.v. per mail. Onze mailboxen kunnen wij vanaf week 34 weer frequent bijwerken.
Service meldingen plannen wij vanaf week 35 met veel plezier voor u in! Uw servicemelding mag verstuurd worden naar info@esseveld.nl

Namens alle medewerkers wensen wij u een fijne zomervakantie toe!