actueel

Sluiting showroom Loosdrecht

VESTIGING LOOSDRECHT OPGEHEVEN

Onze vestiging in Loosdrecht gaat sluiten vanaf maandag 20 januari 2020. Na meer dan 10 jaar met veel enthousiasme actief te zijn geweest in de regio Loosdrecht sluiten wij onze showroom in Loosdrecht en verwijzen wij onze klanten graag door naar de vestiging in Zeist. Deze vestiging is op korte afstand vanaf onze vestiging in Loosdrecht bereikbaar. In de regio Loosdrecht blijven wij actief met onze klantenkring, onze verkoper Olaf Grove uit de vestiging in Zeist gaat met veel plezier de regio Loosdrecht beheren. Wij heten u van harte welkom in onze showroom in Zeist, de openingstijden en bereikbaarheid van onze vestiging in  Zeist kunt u via deze link (klik hier) vinden. 

Wij willen u erop wijzen dat de sluiting van onze vestiging Loosdrecht geen gevolgen heeft voor u lopende werken, garanties en service afspraken. Uw orders blijven doorlopen via onze hoofdvestiging in Elst Ut. 
Voor vragen of opmerkingen kunt u terecht bij onze secretaresse mevr. Tiny de Jong, zij is te bereiken via 0318-472114 / tiny@esseveld.nl

De week van 13 januari zijn wij nog voor u geopend, zaterdag 18 januari is de laatste dag waarop wij voor u geopend zijn. Van harte welkom! 

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

Met vriendelijke groet,
Directie Van Esseveld