actueel

Maatregelen omtrent Coronavirus

Maatregelen omtrent Coronavirus


Onze overheid heeft de maatregelen omtrent het Coronavirus aangescherpt. Wij verzekeren u dat wij omtrent het coronavirus alle nodige voorzorgsmaatregelen hebben genomen. Onze showroom blijft voor u geopend, ook staan wij u telefonisch en per mail te woord. Onze medewerkers zijn zich bewust van de verscherpte voorzorgsmaatregelen, tijdens een showroombezoek blijven wij op gepaste afstand en worden er geen handen geschud. Wij vragen u dringend om met niet meer dan 2 personen naar onze showroom te komen. 


Uw service, of montage afspraak gaat door mits er geen ziekteverschijnselen bij u of onze werknemers worden aangetroffen. Wij vragen u dringend om de geplande afspraak af te bellen als er sprake is van gezondheid-, of verkoudheidsklachten. Doordat er bij onze leveranciers ook voorzorgsmaatregelen worden genomen kan het zijn dat de levertijd van uw materialen vertraagd wordt. Mocht bij uw werk hiervan sprake zijn dan nemen wij contact met u op om een passende oplossing te zoeken. 

Omtrent de verscherpte regel van groepsvorming: onze montageploeg bestaat uit 2 man, wij willen u dringend vragen om als klant met niet meer dan 2 personen aanwezig te zijn in uw huis als wij komen monteren en tevens voor die dag geen bezoek uit te nodigen (dit i.v.m. de maatregel omtrent het aantal bezoekers in uw woning). Zijn onze monteurs binnen aan het werk? Dan willen wij u vragen om die ruimte te verlaten zodat onze monteurs alleen in die ruimte aanwezig zijn. Dit, om zowel uw gezondheid als die van onze werknemers zoveel mogelijk te beschermen.

Bij geval van twijfel verzetten wij de geplande afspraken graag tot een later moment. Ditzelfde geldt voor de afspraken die u heeft gepland met één van onze adviseurs. Verkoopafspraken en het doornemen van offertes proberen wij zoveel mogelijk telefonisch te doen, nieuwe offertes nemen wij zeker nog in behandeling. Neem gerust contact op met uw adviseur, wij staan u graag te woord! 

Bovenstaande blijft in ieder geval van kracht tot nadere berichtgeving vanuit de Rijksoverheid/RIVM.

Bij vragen staat onze secretaresse u graag te woord, zij is te bereiken via 0318-472114.

Rest ons om u veel gezondheid, wijsheid en kracht toe te wensen!

Met vriendelijke groet,
Directie Van Esseveld

 

laatste update: 14-10-2020