actueel

Maatregelen omtrent Coronavirus

Maatregelen omtrent Coronavirus


Sinds maart 2020 hanteert ons bedrijf voorzorgsmaatregelen omtrent het Coronavirus. Dit, om de gezondheid van u als klant en van ons als team zoveel mogelijk te blijven beschermen. Via dit nieuwsbericht willen wij informeren over onze huidige maatregelen en uw aandacht vragen voor onze montage maatregelen. Wij doen er alles aan om de montage te laten verlopen zoals afgesproken. 

SHOWROOM
In onze showroom bent u van harte welkom! Van maandag t/m zaterdag zijn wij enkel op afspraak geopend. Wij hebben als bedrijf hiervoor gekozen zodat wij tijdens de geplande showroomafspraak de tijd voor u hebben en u goed kunnen adviseren over de mogelijkheden. Wegens de aanhoudende drukte zijn onze adviseurs beperkt aanwezig in de showroom waardoor zij onverwachte bezoekers niet voldoende kunnen adviseren. Dit willen wij voorkomen, wij nodigen u dan ook graag uit op afspraak. Voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen via 0318-472114.


SERVICE-, MONTAGE AFSPRAAK
Uw service, of montage afspraak gaat door mits er geen ziekteverschijnselen bij u of onze werknemers worden aangetroffen. Wij vragen u dringend om de geplande afspraak af te bellen als er sprake is van gezondheid-, of verkoudheidsklachten zoals deze vermeldt staan bij het RIVM. Doordat er bij onze leveranciers ook voorzorgsmaatregelen worden genomen kan het zijn dat de levertijd van uw materialen vertraagd wordt. Mocht bij uw werk hiervan sprake zijn dan nemen wij contact met u op om een passende oplossing te zoeken. Gezien het Corona Virus kan het voorkomen dat wij te maken krijgen met uitval bij onze monteurs waardoor de kans bestaat dat de uitvoering van uw project verschoven wordt naar een later moment. Mocht dit bij uw werk van toepassing zijn dan neemt onze planner contact met u op. Uiteraard hopen wij dat de uitvoering zonder al teveel uitstel en vertragingen verloopt, onze medewerkers werken hier hard aan.


VACCINATIEPLICHT WERKNEMERS
Als bedrijf mogen en willen wij onze werknemers niet verplichten om zich te vaccineren. Dit is een persoonlijke en vrijwillige keus van onze werknemer. Wij vragen u dit te respecteren. 

Bij geval van twijfel verzetten wij de geplande afspraken graag tot een later moment. Ditzelfde geldt voor de afspraken die u heeft gepland met één van onze adviseurs. Verkoopafspraken en het doornemen van offertes worden nog steeds op afspraak bij u thuis ingepland, nieuwe offertes nemen wij zeker nog in behandeling. Neem gerust contact op met uw adviseur, wij staan u graag te woord! 

Bovenstaande blijft in ieder geval van kracht tot nadere berichtgeving vanuit de Rijksoverheid/RIVM.

Bij vragen staat onze secretaresse u graag te woord, zij is te bereiken via 0318-472114.

Rest ons om u veel gezondheid toe te wensen!

Met vriendelijke groet,
Directie Van Esseveld

 

laatste update: 19-01-2022