actueel

Showrooms door de weeks geopend op afspraak

CORONAVIRUS - SHOWROOMBEZOEKEN

 

In navolging op de persconferentie en de verscherpte maatregelen omtrent het Corona-virus, heeft ook Van Esseveld de nodige maatregelen getroffen betreft de showroomsbezoeken.
Naar aanleiding van de laatste maatregelen zijn ook onze showrooms weer voor u geopend. Daarbij hanteren wij nog de maatregel dat wij door de weeks op afspraak geopend zijn, op de zaterdag bent u zonder afspraak van harte welkom. Lees ons nieuwsbericht voor meer informatie en/of bel ons via 0318-472114. 


Showroombezoeken
Onze adviseurs komen bij u thuis langs voor het opnemen van een offerte. Tijdens dit bezoek hanteren wij de 1,5 meter afstand richting u als onze klant.

In onze showroom bent u van harte welkom! Van maandag t/m vrijdag zijn wij enkel op afspraak geopend. Wij hebben als bedrijf hiervoor gekozen zodat wij tijdens de geplande showroomafspraak de tijd voor u hebben en u goed kunnen adviseren over de mogelijkheden. Wegens de aanhoudende drukte zijn onze adviseurs beperkt aanwezig in de showroom waardoor zij onverwachte bezoekers niet voldoende kunnen adviseren. Dit willen wij voorkomen, wij nodigen u dan ook graag uit op afspraak. Voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen via 0318-472114.  Op de zaterdag bent u zonder afspraak van harte welkom tussen 10.00 en 16.00 uur. 

Bereikbaarheid
Wat wij tevens blijven doen is u de komende periode te woord blijven staan. Op werkdagen staan wij u van 7.30 uur tot 12.30 uur en van 13.00 tot 16.30 uur graag te woord via de volgende kanalen:

- Telefonisch
- Per mail
- Via de chat van onze website

Onze adviseurs geven u graag telefonisch toelichting en advies op onze producten. Op onze website www.esseveld.nl staan tevens per productgroep onze producten en meer informatie vermeldt. Benader ons geheel vrijblijvend, wij staan u graag te woord!

Leveranciers
Leveringen blijven welkom, u kunt zich melden bij de intercom van onze overheaddeur.

Corona-maatregelen
Voor onze Corona maatregelen verwijzen wij u graag naar ons nieuwsbericht: klik hier

Wij wensen een ieder in zijn of haar omstandigheden veel gezondheid en kracht toe. Bij vragen staan wij u graag te woord.

Met vriendelijke groet,

Directie en medewerkers Van Esseveld 

 

Laatste update: maandag 27 september 2021