actueel

Showrooms weer geopend op afspraak

CORONAVIRUS - SHOWROOMBEZOEKEN

 

In navolging op de persconferentie en de verscherpte maatregelen omtrent het Corona-virus, heeft ook Van Esseveld de nodige maatregelen getroffen betreft de showroomsbezoeken.
Naar aanleiding van de laatste maatregelen zijn ook onze showrooms weer voor u geopend. Daarbij hanteren wij nog de maatregel dat wij van maandag t/m vrijdag op afspraak geopend zijn. Op de zaterdag zijn wij vanaf zaterdag 12 februari weer geopend zonder afspraak. Lees ons nieuwsbericht voor meer informatie en/of bel ons via 0318-472114. 


Showroombezoeken
Onze adviseurs komen bij u thuis langs voor het opnemen van een offerte. Tijdens dit bezoek hanteren wij de 1,5 meter afstand richting u als onze klant.

In onze showroom bent u van harte welkom! Van maandag t/m vrijdag zijn wij enkel op afspraak geopend. Wegens Covid zijn wij verplicht ons aan deze regels te houden, dit ook zodat wij tijdens de geplande showroomafspraak de tijd voor u hebben en u goed kunnen adviseren over de mogelijkheden. Voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen via 0318-472114. Op de zaterdagen hanteren wij geen afspraken en mag u de showroom tussen 10 en 16 uur bezoeken zonder afspraak.

Bereikbaarheid
Wat wij tevens blijven doen is u de komende periode te woord blijven staan. Op werkdagen staan wij u van 7.30 uur tot 12.30 uur en van 13.00 tot 16.30 uur graag te woord via de volgende kanalen:

- Telefonisch
- Per mail
- Via de chat van onze website

Onze adviseurs geven u graag telefonisch toelichting en advies op onze producten. Op onze website www.esseveld.nl staan tevens per productgroep onze producten en meer informatie vermeldt. Benader ons geheel vrijblijvend, wij staan u graag te woord!

Leveranciers
Leveringen blijven welkom, u kunt zich melden bij de intercom van onze overheaddeur.

Corona-maatregelen
Voor onze Corona maatregelen verwijzen wij u graag naar ons nieuwsbericht: klik hier

Wij wensen een ieder in zijn of haar omstandigheden veel gezondheid en kracht toe. Bij vragen staan wij u graag te woord.

Met vriendelijke groet,

Directie en medewerkers Van Esseveld 

 

Laatste update: woensdag 2 februari 2022