actueel

Showrooms weer geopend op afspraak

CORONAVIRUS - SHOWROOMBEZOEKEN

 

In navolging op de persconferentie en de verscherpte maatregelen omtrent het Corona-virus, heeft ook Van Esseveld de nodige maatregelen getroffen betreft de showroomsbezoeken. 

Showroombezoeken
Onze adviseurs komen bij u thuis langs voor het opnemen van een offerte. Tijdens dit bezoek hanteren wij de noodzakelijke voorzorgsmaatregelen als het dragen van een mondkapje en het houden van de 1,5 meter afstand.

Vanaf heden is het ook mogelijk om onze showroom enkel op afspraak te bezoeken. Tijdens dit bezoek hanteren wij de maatregel van maximaal 2 bezoekers per afspraak en 4 bezoekers per showroom, er zullen ook niet meer als 2 afspraken tegelijk plaats vinden. Daarnaast vragen wij u dringend om een mondkapje te dragen en uw handen te ontsmetten. Voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen via 0318-472114. 

Bereikbaarheid
Wat wij tevens blijven doen is u de komende periode te woord blijven staan. Op werkdagen staan wij u van 7.30 uur tot 12.30 uur en van 13.00 tot 16.30 uur graag te woord via de volgende kanalen:

- Telefonisch
- Per mail
- Via de chat van onze website

Onze adviseurs geven u graag telefonisch toelichting en advies op onze producten. Op onze website www.esseveld.nl staan tevens per productgroep onze producten en meer informatie vermeldt. Benader ons geheel vrijblijvend, wij staan u graag te woord!

Leveranciers
Leveringen blijven welkom, u kunt zich melden bij de intercom van onze overheaddeur.

Corona-maatregelen
Voor onze Corona maatregelen verwijzen wij u graag naar ons nieuwsbericht: klik hier

Wij wensen een ieder in zijn of haar omstandigheden veel gezondheid en kracht toe. Bij vragen staan wij u graag te woord.

Met vriendelijke groet,

Directie en medewerkers Van Esseveld 

 

Laatste update: donderdag 27 mei 2021