deur_sfeerfoto

Deuren

Mooi in uw interieur!

Aluminium deuren hebben een elegante uitstraling en passen dan ook in bijna iedere woning. Uw ideale aluminium deuren stelt u zelf samen door te kiezen voor één van de vele kleuren die u bij zelf kunt uitkiezen in één van onze showrooms. Aluminium deuren zijn vochtbestendig en roesten en rotten niet. Daarnaast trekt aluminium geen stof en vuil aan en blijven ze dus lang schoon. 

Een bijkomend voordeel is dat aluminium deurkozijnen zijn voorzien van een thermische onderbreking. Dit is een isolerende schuim of isolatiestrip dat zorgt voor een goede isolatiewaarde van het kozijn, dit zorgt voor een optimaal wooncomfort! Onze deursystemen onderscheiden zich van alle andere aluminium systemen op het gebied van design en prestaties! Ze zijn sterk, lichtgewicht, duurzaam, veilig en robuust! 

Aluminium binnendeuren leveren wij nu ook van IDA, leverbaar vanaf onze leverancier Aliplast. IDA springt in op de trend van binnendeuren- en wanden met de uitstraling van staal. IDA doet het daarmee nog beter door deze te leveren met aluminium. Waarom? Bel of mail ons! Maak jouw woning uniek met een deur op maat. Dankzij onze uitgebreide collectie creëer je voor elke interieurstijl, zowel modern, klassiek als industrieel, een passende binnendeur naar jouw wensen die jouw woning uniek maakt. Onze minimalistische aluminium profielen in combinatie met glas zorgen voor transparantie en een optimale lichtinval waardoor een erg ruimtelijk effect verkregen wordt.

Benieuwd naar de mogelijkheden bij u thuis? Aarzel dan niet, maar neem geheel vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs in Elst of Zeist.

Of kom langs in een van onze showrooms om onder het genot van een bak koffie uw wensen door te nemen.

Heeft u al wat op papier gezet qua maten etc.? Neem het mee naar de showroom met eventueel wat foto's! Aan de hand hiervan kunnen we kijken naar de mogelijkheden.