raam_sfeerfoto_1

Kozijnen

Mooi in uw interieur!

Aluminium kozijnen hebben een elegante uitstraling en passen dan ook in bijna iedere woning. Uw ideale aluminium kozijnen stelt u zelf samen door te kiezen voor één van de vele kleuren die u bij zelf kunt uitkiezen in één van onze showrooms. Aluminium kozijnen zijn vochtbestendig, roesten en rotten niet. Onze aluminium kozijnen produceren wij in eigen werkplaats wat zorgt voor korte lijnen en snelle productie! Onze profielen komen van onze leveranciers Alu-K en Aliplast. Merken die internationaal bekend staan om hun kwaliteit!

Een bijkomend voordeel is dat aluminium kozijnen zijn voorzien van een thermische onderbreking. Dit is een isolerende schuim of isolatiestrip dat zorgt voor een goede isolatiewaarde van het kozijn, dit zorgt voor een optimaal wooncomfort!

Benieuwd naar de mogelijkheden bij u thuis? Aarzel dan niet, maar neem geheel vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs in Elst of Loosdrecht.

Of kom langs in een van onze showrooms om onder het genot van een bak koffie uw wensen door te nemen.

Heeft u al wat op papier gezet qua maten etc.? Neem het mee naar de showroom met eventueel wat foto's! Aan de hand hiervan kunnen we kijken naar de mogelijkheden.