sfeerfoto_kunststof_raam

ramen

Kunststof ramen zijn duurzaam en met de huidige technologie en kwaliteit bijna niet van echt hout te onderscheiden. Bijna iedere gewenste kleur is leverbaar zodat de ramen, deuren en kozijnen stijlvol aansluiten op uw woning, uw interieur én uw smaak. Minstens zo belangrijk zijn de bijzondere kenmerken van kunststof bouwelementen. Deze zijn onderhoudsarm, duurzaam en sterk energiebesparend. Het materiaal heeft uitstekende isolerende eigenschappen, wat een positief effect heeft op de energierekening. Wij leveren kunststof ramen van Gayko in diverse uitvoeringen. Gayko voldoet aan de hoogste eisen van inbraakveiligheid, ze hebben een systeem waarmee inbrekers geen schijn van kans meer krijgen om het raam uit het kozijn te liften!

Benieuwd naar de mogelijkheden bij u thuis? Aarzel dan niet, maar neem geheel vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs in Elst of Zeist. Of kom langs in een van onze showrooms om onder het genot van een bak koffie uw wensen door te nemen.

Heeft u al wat op papier gezet qua maten etc.? Neem het mee naar de showroom met eventueel wat foto's! Aan de hand hiervan kunnen we kijken naar de mogelijkheden.