sfeerfoto_raamdecoratie

Raamdecoratie

Ervaar nu het gemak van met plisse zonwering die eenvoudig op het glas tussen de rubbers van het kozijn of op de kunststof glaslatten kunnen worden bevestigd. Beide toepassingen zijn met twee zijgeleiders en kunststof plaatjes uitgevoerd. Deze vorm van raamdecoratie is in verschillende doekkleuren en uitvoeringen (decoratief, doorschijnend, niet doorschijnend) beschikbaar.

Speciaal voor kunststof kozijnen met een draaikiepsystemen op de ramen leveren wij rolgordijnen die uitsluitend op maat gemaakt worden en leverbaar zijn in meer dan 25 kleuren, prints en stoffen.

Daarnaast leveren wij diverse soorten horren voor al uw kozijnen! We leveren vaste maar ook klem-, rol- en inzethorren en zijn dealer van een aantal leveranciers. Ook kunt u bij ons terecht voor plissédeuren in de gewenste maten. Met de horren van Van Esseveld haalt u de zomer in huis en houden we de insecten buiten! Meer informatie over de horren? Lees meer in het kopje horren bij onze pagina Dakkapellen

Najaar 2020 kunnen wij een prachtig product van onze leverancier Keje aanbieden: de Lammella (laatste 2 foto's van deze pagina). Speciaal ontwikkeld voor de kunststof kozijnen en leverbaar in 14 verschillende kleuren. De Lamella is een combinatie van een jaloezie en een shutter in één, waarbij het product enkel en alleen gekanteld kan worden door middel van een handgreep welke om de lamel heen is bevestigd. De lamel heeft een standaard breedte van 30 mm of 40 mm en is verkrijgbaar in 14 standaard RAL-kleuren. Ook altijd al een bepaalde sfeer willen creeëren in het huis? Dat is mogelijk met dit product. Doordat de lamellen in elke gewenste stand gekiept kan worden, waardoor er mooi met het licht van buiten gespeeld kan worden. Nu te bezichtigen in de showroom in Elst.

Benieuwd naar de mogelijkheden bij u thuis? Aarzel dan niet, maar neem geheel vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs in Elst of Zeist.


Of kom langs in een van onze showrooms om samen onder het genot van een bak koffie uw wensen door te nemen.

Heeft u al wat op papier gezet qua maten etc.? Neem het mee naar de showroom met eventueel wat foto's! Aan de hand hiervan kunnen we kijken naar de mogelijkheden.