foto-1_1

Tuinkamers

Geniet meer van het buitenleven met een Van Esseveld terrasoverkapping!

Met een Van Esseveld terrasoverkapping kunt u al vroeg in het voorjaar buiten ontbijten. Of heerlijk beschut genieten van het laatste najaarszonnetje! Een terrasoverkapping kunt u uitbouwen tot een volwaardige tuinkamer met glazen wanden die u eenvoudig kunt openen en sluiten. Verwen uzelf met een nieuwe lievelingsplek!

Van terrasoverkapping tot tuinkamer.
Ontdek de mogelijkheden om van een terrasoverkapping in een handomdraai een volledige tuinkamer te maken. Met transparante schuifpuien en vouwwanden zet u de zijkanten eenvoudig dicht. Zo houdt u de wind en regen tegen. Wilt u alleen een standaard terrasoverkapping? Kies dan voor onze Pallazo terrasoverkapping.  Lees meer over onze Pallazzo veranda's en terrasoverkappingen op Pallazzo veranda

Benieuwd naar de mogelijkheden bij u thuis? Aarzel dan niet, maar neem geheel vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs in Elst of Loosdrecht.

Of kom langs in een van onze showrooms om samen onder het genot van een bak koffie uw wensen door te nemen.

Heeft u al wat op papier gezet qua maten etc.? Neem het mee naar de showroom met eventueel wat foto's! Aan de hand hiervan kunnen we kijken naar de mogelijkheden.