Markiezen

Markiezen

Van welke kant de zon ook komt, een markies biedt u altijd de optimale bescherming. Ongevoelig voor zijdelingse zoninval en door de verschillende modellen en kleuren geheel in eigen stijl uit te voeren.

Verschillende modellen
Er zijn drie modellen grenenhout markiezen: een standaard model, een petmodel en een klapmodel. Het standaard model is in alle situaties toe te passen. Wanneer u vrij uitzicht of een gemakkelijke doorloop wenst is een petmodel de ideale oplossing voor u. Wenst u een extra lange uitval? Kies dan voor het klapmodel. De markiezen met een aluminium of vurenhouten frame zijn alleen uitvoerbaar in het standaard model.

Optimale bediening
Een markies is zowel elektrisch als handmatig te bedienen met een bedieningskoord of een elektrische motor. Elektrische bediening biedt extra veel comfort en bedieningsgemak!

Benieuwd naar de mogelijkheden bij u thuis? Aarzel dan niet, maar neem geheel vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs in Elst of Loosdrecht.

Heeft u al wat op papier gezet qua maten etc.? Neem het mee naar de showroom met eventueel wat foto's! Aan de hand hiervan kunnen we kijken naar de mogelijkheden.