vacature planner werkvoorbereider

Planner/werkvoorbereider gezocht

Wij zoeken:

PLANNER/WERKVOORBEREIDER

 

 

 

 

 

Wat ga je doen?
Onze klanten blij maken met de uitvoering van hun project. Velen klanten wachten op hun bestelde kozijnen, dakkapellen en kijken vol enthousiasme uit naar de uitvoering. Voor het zover is moet er nog heel wat geregeld worden. De kozijnen mogen besteld worden, de overige producten als horren-raamdecoratie-vensterbanken etc. mogen uitgezocht en besteld worden. En als laatste, als je alle levertijden weet, de klant bellen en blij maken met een datumvoorstel voor de montage. Het verzorgen van dit totaalconcept doe je in nauw overleg met je collega die ook de werkvoorbereiding en planning beheert. Samen maak je de planning op orde en zorg je ervoor dat zowel de klanten als onze monteurs tevreden zijn. Bevestig je de afspraken nog even per mail naar de klant. Elke dag overleg je met de monteurs en bewaak je de voortgang van de projecten. De taken verdeel je onderling wat zorgt voor variatie in je werk met een grote mate van zelfstandigheid.

Houdt je je ervan om orde op zaken te stellen? En meerdere ballen in de lucht te houden? Zelf beslissingen te nemen in overleg met je collega? Dan is deze baan wat voor jou!


Wie zijn wij?
Een familiebedrijf met de hoofdvestiging in Elst Ut en een verkooppunt in Zeist. Jouw functie wordt vanaf de hoofdvestiging uitgevoerd. Ons enthousiaste team bestaat uit circa 25 medewerkers waar er 14 monteurs op locatie werken. Ons bedrijf monteert houten- kunststof en aluminium kozijnen, puien en deuren. Tevens plaatsen wij dakkapellen, zonwering, raamdecoratie en horren. We ontzorgen onze klant graag met een totaalproduct. Zowel in renovatie als nieuwbouw zijn we actief, het grootste deel van onze klussen zijn bij renovatieklussen in de particuliere sector. Ons motto is mooi en goed werk leveren, met elkaar! Om daarbij onze klant zoveel mogelijk te ontzorgen.

Wat verwachten wij van jou?

- Vakkennis die je kan toepassen in deze functie
- Minimaal 3 jaar ervaring in soortgelijke functie in de Geveltechnische/bouw branche
- Je kan technische tekeningen lezen en weet hoe Autocad werkt
- Ervaring met MS Office
- Gewend om meerdere ballen in de lucht te houden
- Je kunt goed luisteren
- Je bent flexibel
- Grote mate van zelfstandigheid

Dit krijg je bij ons:

+ 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen
+ Goed salaris cf. de cao
+ Reiskostenvergoeding en pensioenregeling
+ Uitzicht op vast contract
+ Ruimte voor eigen inbreng
+ Training en cursussen om jezelf te ontwikkelen
+ Korte lijnen in onze organisatie
+ Leuke collega’s
+ Vrijdagmiddagborrel

Heb je een CV? Dan ontvangen wij deze graag zo snel mogelijk van je via info@esseveld.nl . Geen cv bij de hand? Geen probleem, bel ons even via 0318-472114 en vraag naar Tiny of Kemp. Dan spreken we het telefonisch graag met je door! Je bent op korte termijn welkom om een kop koffie te komen drinken en ons bedrijf te bezichtigen!