vacature productieleider aluminium productie

Vacature aluminium productiemedewerker

Gevraagd voor onze Geveltechniek:

PRODUCTIEMEDEWERKER aluminium productie (fulltime)

Voor onze aluminium productie zijn wij per direct op zoek naar een ervaren productiemedewerker voor onze aluminium productie gevestigd te Elst Ut, op fulltime basis. Vindt jij het produceren van aluminium kozijnen een prachtig beroep? Dan zoeken we jou!

Je functie:
Als productiemedewerker van onze aluminium productie werk je samen met je 5 productiemedewerkers en zorg je samen met je collega’s voor een prachtige productie van aluminium kozijnen en puien! Tot jouw takenpakket behoren onder andere het zelfstandig zagen, bewerken, monteren en produceren van aluminium producten op een zo effectief en efficiënt mogelijk wijze. Met behulp van je collega’s en onze werkvoorbereiding zorg je ervoor dat er door jouw werkzaamheden kwalitatief goede producten ontstaan die onze monteurs in de buitendienst zullen plaatsen bij de klant.  

In onze aluminium productie werken 5 medewerkers, met behulp van de CNC machine maken zij prachtige aluminium kozijnen! Wordt jij onze 6e medewerker?

Jij krijgt een veelzijdige en afwisselende functie met veel zelfstandigheid in een groeiende organisatie. Je werkt in een hecht team waarin je kunt laten zien wat je waard bent.
We bieden je een goed salaris conform CAO met adv- en vakantiedagen en vakantietoeslag.

Functie-eisen:
o   Vereiste: aantoonbare ervaring op het gebied van productiewerk in de geveltechniek. Ervaring op produceren van aluminium kozijnen/puien is een vereiste.

o   Je bent vakkundig

o   Je hebt een afgeronde technische MBO opleiding en/of ruime ervaring in een technische functie

o   Je hebt een zelfstandige instelling

o   Je hebt goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift

o   Je bent fulltime beschikbaar voor 40 uur p.w.

o   Je bent in het bezit van rijbewijs B (BE is niet verplicht)

Bedrijfsprofiel
Wij, Van Esseveld Geveltechniek, zijn een familiebedrijf dat sinds 1991 bekend staat om persoonlijke service, kwaliteit en goede dienstverlening. Wij leveren en plaatsen houten, aluminium en kunststof kozijnen, ramen, deuren, serres en veranda’s en zijn daarnaast een bouwbedrijf die actief is in de verbouw- aanbouw en nieuwbouw. Onze producten zijn onderhoudsvriendelijk en leverbaar in diverse kleuren. Van Esseveld produceert sinds juni 2014 de aluminium producten in onze eigen aluminium werkplaats te Elst Ut. waar jij samen met onze ervaren productie medewerkers komt te werken. Wij werken voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers met verschillende soorten opdrachten!

Elk project is bij Van Esseveld uniek! Samen met jou maken wij van elk project een plaatje!

Reageren op deze functie?
Kun jij je vinden in deze functie? Dan horen wij graag van jou! Stuur je brief en cv per mail naar Tiny de Jong via tiny@esseveld.nl. Voor meer informatie kun je altijd mailen of telefonisch contact opnemen 0318-472114. We hopen je snel te spreken!