vacature servicemonteur geveltechniek

(ervaren) SERVICEMONTEUR geveltechniek

Wij zoeken  (m/v) :

 

(ervaren)  SERVICEMONTEUR GEVELTECHNIEKmet beheer over eigen planning


Wat ga je doen?
Elke dag klanten blij maken! Je beheert je eigen planning waardoor je al precies weet welke klanten er voor die dag gepland staan. Elke dag ga je voor meerdere servicemeldingen op pad, van het stellen van een raam of deur tot het zoeken naar een lekkage of het vervangen van een slot. Ook wordt je ingepland om (kleinere) opleverklussen af te handelen, bijv. het monteren van een hor of een klein ruitje. Geen dag is hetzelfde! Het grootste deel van je functie bevindt zich op locatie bij de klant, tevens werk je elke dag even op kantoor je meldingen bij, plan je nieuwe meldingen in en bestel je de benodigde materialen. Of overleg je met je collega’s hoe je deze melding aan kunt pakken. Je houdt zelf je voorraad en je bus bij. Met elkaar zorgen we voor kwalitatief werk! Je werk is variërend waardoor kennis van meerdere producten gevraagd wordt.


Wie zijn wij?
Een familiebedrijf met de hoofdvestiging in Elst Ut en een verkooppunt in Zeist. Jouw functie wordt vanaf de hoofdvestiging uitgevoerd. Ons enthousiaste team bestaat uit circa 25 medewerkers. Ons bedrijf monteert houten- kunststof en aluminium kozijnen, puien en deuren. Tevens plaatsen wij dakkapellen, zonwering, raamdecoratie en horren. We ontzorgen onze klant graag met een totaalproduct. Zowel in renovatie als nieuwbouw zijn we actief, het grootste deel van onze klussen zijn bij renovatieklussen in de particuliere sector. Ons motto is mooi en goed werk leveren, met elkaar! Om daarbij onze klant zoveel mogelijk te ontzorgen.

Wat verwachten wij van jou?

- Recente ervaring in de montage en service van kozijnen is een vereiste
- In het bezit van rijbewijs BE of bereid deze te halen
- Je woont binnen een straal van 30 km rondom Elst Ut.
- Flexibiliteit: servicemeldingen kan last-minute werk zijn
- Zelfstandigheid: je bent de enige servicemonteur, dat vereist zelfstandigheid

Dit krijg je bij ons:

+ 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen
+ Fulltime functie
+ Goed salaris cf. de cao
+ Reiskostenvergoeding en pensioenregeling
+ Uitzicht op vast contract
+ Training en cursussen om jezelf te ontwikkelen
+ Leuke collega’s
+ Vrijdagmiddagborrel

Heb je een CV? Dan ontvangen wij deze graag zo snel mogelijk van je via info@esseveld.nl . Geen cv bij de hand? Geen probleem, bel ons even via 0318-472114 en vraag naar Tiny of Kemp. Dan spreken we het telefonisch graag met je door! Je bent op korte termijn welkom om een kop koffie te komen drinken en ons bedrijf te bezichtigen!