vacature werkplaatsmedewerker magazijnbeheer

Vacature werkplaatsmedewerker magazijnbeheer

Wij zijn op zoek naar:

 

WERKPLAATSMEDEWERKER/ MAGAZIJNBEHEER

 

 

 

 

 

 


Wat ga je doen?
Wordt jij blij van een opgeruimde werkplaats en een geordend magazijn? Dan zoeken wij jou!
Elke dag verblijden vele leveranciers ons met hun leveringen. Van kozijnen, keralit, zonwering, horren tot hout: vele materialen komen er gedurende de hele dag voorbij. Het is fijn als dit snel opgeruimd wordt zodat het niet kan beschadigen en er niets kwijt raakt. En daarbij is het fijn dat jij het overzicht houdt, onze voorraad bij houdt en precies weet welk product waar ligt. Daarvoor zoeken wij die handige persoon die snel kan schakelen en van aanpakken weet. Kun jij heftruck rijden, vindt jij contact met leveranciers en plaatsen van bestellingen geen probleem? En heb je een grote mate van zelfstandigheid en vindt jij het niet erg om af en toe naar de bouwplaats te rijden om materialen te bezorgen? Dan jij onze man, solliciteer snel!

Elke ochtend start je samen met de planner op om de materialen met de monteurs mee te geven. Je legt zoveel mogelijk materialen klaar en wijst aan waar onze monteurs wat kunnen vinden. Samen zorg je ervoor dat de monteurs alle materialen die nodig zijn meenemen. Daarna plan jij zelf je dag in, in overleg met de planner. Je bepaald de prioriteiten en je werkdag kan van start!


Wie zijn wij?
Een familiebedrijf met de hoofdvestiging in Elst Ut en een verkooppunt in Zeist. Jouw functie wordt vanaf de hoofdvestiging uitgevoerd. Ons enthousiaste team bestaat uit circa 25 medewerkers. Ons bedrijf monteert houten- kunststof en aluminium kozijnen, puien en deuren. Tevens plaatsen wij dakkapellen, zonwering, raamdecoratie en horren. We ontzorgen onze klant graag met een totaalproduct. Zowel in renovatie als nieuwbouw zijn we actief, het grootste deel van onze klussen zijn bij renovatieklussen in de particuliere sector. Ons motto is mooi en goed werk leveren, met elkaar! Om daarbij onze klant zoveel mogelijk te ontzorgen. We hebben 2 werkplaatsen: de dakkapellen werkplaats en de algemene werkplaats.

 

Wat verwachten wij van jou?
- Enkele jaren ervaring in deze functie of gerelateerde bouwfunctie
- Enige ervaring met computerwerk voor plaatsen van bestellingen
- Je gaat zorgvuldig te werk en je kan snel schakelen
- Grote mate van zelfstandigheid  
- Je werkt netjes en geordend
- Rijbewijs B, bij voorkeur BE
- Bezit van heftruckcertificaat

Dit krijg je bij ons:

+ 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen
+ Fulltime functie
+ Goed salaris cf. de cao
+ Vakantiegeld
+ Reiskostenvergoeding en pensioenregeling
+ Uitzicht op vast contract
+ Leuke collega’s
+ Vrijdagmiddagborrel

Heb je een CV? Dan ontvangen wij deze graag zo snel mogelijk van je via info@esseveld.nl . Geen cv bij de hand? Geen probleem, bel ons even via 0318-472114 en vraag naar Tiny of Kemp. Dan spreken we het telefonisch graag met je door! Je bent op korte termijn welkom om een kop koffie te komen drinken en ons bedrijf te bezichtigen!