vacature werkvoorbereider inmeter

Vacature werkvoorbereider inmeter kunststof kozijnen

Wij zoeken:

(ervaren)  WERKVOORBEREIDER/INMETER

 

 

 

 

 

 

kunststof kozijnen


Wat ga je doen?
Binnen de kunststof kozijnenafdeling zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider/inmeter die er plezier in heeft de lopende orders tot in de puntjes goed voor te bereiden.
Hoe gaat dit in zijn werk? Vanuit de verkoop ontvang je de nieuwe orders die binnen gekomen zijn. Je voert deze in ons systeem in, belt vervolgens onze klant en plant een definitieve inmeetafspraak in. Op de geplande afspraak ga je naar de klant toe, meet je alle gegevens secuur in zodat het kozijn of dakkapel perfect gaat passen tijdens de montage. De laatste details neem je nog even door met de klant zodat je zeker weet dat alles helder is voor beiden partijen. De klant is blij dat je geweest bent, en jij gaat tevreden weer terug naar kantoor. Daar bestel je alle benodigde materialen, van het kozijn tot aan de horren. Je verwerkt de levertijden in onze planning zodat je collega planner precies weet wanneer hij het werk kan inplannen. Je hebt er plezier in om alle bestellingen correct in te voeren, de levertijden te bewaken en vindt het niet erg om meerdere projecten tegelijk te behandelen. Je ergens in verdiepen en het goed voorbereiden, daar ligt jouw uitdaging. In nauwe samenwerking met je collega’s verwerk je elk project tot in de puntjes. Zorgvuldig zijn, oog voor details: dat is voor jou een normale gang van zaken.

Wekelijks overleggen we met elkaar als werkvoorbereiders en planners. Om er met elkaar voor te zorgen dat we niets vergeten en alles goed verloopt. Duidelijke communicatie en korte lijnen, daar werken wij met elkaar aan.

Je wordt voor deze functie ingewerkt door onze ervaren werkvoorbereider/inmeter.


Wie zijn wij?
Een familiebedrijf met de hoofdvestiging in Elst Ut en een verkooppunt in Zeist. Jouw functie wordt vanaf de hoofdvestiging uitgevoerd. Ons enthousiaste team bestaat uit circa 25 medewerkers. Ons bedrijf monteert houten- kunststof en aluminium kozijnen, puien en deuren. Tevens plaatsen wij dakkapellen, zonwering, raamdecoratie en horren. We ontzorgen onze klant graag met een totaalproduct. Zowel in renovatie als nieuwbouw zijn we actief, het grootste deel van onze klussen zijn bij renovatieklussen in de particuliere sector. Ons motto is mooi en goed werk leveren, met elkaar! Om daarbij onze klant zoveel mogelijk te ontzorgen. Jouw functie houdt zich bezig met de aluminium kozijnenafdeling binnen ons bedrijf.

 

Wat verwachten wij van jou?

- Ervaring in een bouw gerelateerde functie
- Minimaal 3 jaar ervaring als (technische) inmeter
Ben je kozijnenmonteur en wil je doorgroeien? Je bent van harte welkom!  
- Je kan technische tekeningen lezen en weet hoe Autocad werkt
- Ervaring met MS Office
- Rijbewijs B
- Grote mate van zelfstandigheid


Dit krijg je bij ons:

+ 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen
+ Fulltime functie
+ Goed salaris cf. de cao
+ Reiskostenvergoeding en pensioenregeling
+ Uitzicht op vast contract
+ Ruimte voor eigen inbreng
+ Training en cursussen om jezelf te ontwikkelen
+ Korte lijnen in onze organisatie
+ Leuke collega’s
+ Vrijdagmiddagborrel

Heb je een CV? Dan ontvangen wij deze graag zo snel mogelijk van je via info@esseveld.nl . Geen cv bij de hand? Geen probleem, bel ons even via 0318-472114 en vraag naar Tiny of Kemp. Dan spreken we het telefonisch graag met je door! Je bent op korte termijn welkom om een kop koffie te komen drinken en ons bedrijf te bezichtigen!