'Een goed gevoel vanaf het begin'

F20 6513

Kozijnen en glas-in-lood | Familie Prij 

Na een zoektocht op internet naar kunststof kozijnen stuitte de heer Prij op het merk Gayko. Van Esseveld bleek de dichtstbijzijnde dealer en dus stapte hij op de fiets naar Elst (Ut.). Vanaf het eerste contact had hij een goede indruk. “Het was al in coronatijd, maar daar hielden ze in de showroom netjes rekening mee”, zegt de heer Prij. “Dat gaf een goed gevoel.” Toch ging de inwoner van Doorn zeker niet over een nacht ijs bij het besluit om met Van Esseveld in zee te gaan. “Ik heb kennissen geraadpleegd en gevraagd naar hun ervaringen met Van Esseveld. Zij waren positief. Ook mijn zoon had goede verhalen. Mijn eigen gevoel werd door hen bevestigd.”

GLAS IN LOOD
De heer Prij en zijn vrouw kozen beneden voor nieuwe kunststof kozijnen met houtnerf, passend bij hun jarendertigwoning. En misschien nog wel belangrijker was het glas in lood. “Ja, dat was eigenlijk de eerste aanleiding om bij Van Esseveld langs te gaan”, geeft de heer Prij aan. “Ik hoorde dat je tegenwoordig ook glas in lood in dubbel glas kunt krijgen. Mooi dat dit nu bij onze woning gerealiseerd is.”

F20 6566
F20 6548

WERKWIJZE
Tijdens de montage van de kunststof kozijnen viel de werkwijze van Van Esseveld op bij de heer Prij. “Ze werken volgens mij veel in duo’s en het duo bij ons was uitstekend op elkaar ingespeeld. Los van dat er vakwerk geleverd werd, voelden ze elkaar ook goed aan. En ze waren ook keurig richting ons.” Dat bleek ook toen er bij het glas-in-lood een foutje was gemaakt door de leverancier. “De kleurenvolgorde van het glas was niet zoals we het besteld hadden. Ook al zat het er al in, de jongens hebben ons geadviseerd om het toch
opnieuw te doen, omdat we er anders spijt van zouden krijgen. Dat hebben ze keurig opgelost met de leverancier en later hersteld.”

INDRUK
De heer Prij heeft nog geen dag spijt gehad van zijn keuze voor Van Esseveld. “Als mensen ernaar vragen, beveel ik ze altijd van harte aan. Van Esseveld heeft snel en netjes gewerkt en in alle fases van het traject hebben ze een betrouwbare indruk achtergelaten. Die eerste indruk in de showroom werd telkens bevestigd.”

F20 6507
3391 Esseveld website mockup v2

Gratis brochure!

Benieuwd naar ons bedrijf en onze producten? Vraag onze brochure aan en maak kennis met Van Esseveld Geveltechniek! 
In ons magazine vertellen klanten hun ervaringen, staan onze producten toegelicht en maakt u kennis met onze mensen. 

Breng een bezoek aan een van onze showrooms.

Of maak vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs bij u thuis.

Elst //

Rijksstraatweg 233
3921 AG Elst (Rhenen)
 

Zeist //

Dijnselburgerlaan 1-12
3705 LP Zeist