Alternatieve lees meer button
ga naar bouwbedrijf   over ons   vacatures 
0318 472 114
Harol zonwering

Zonwering

Op het gebied van zonwering zijn er vele mogelijkheden, om er maar enkele te noemen; knikarmschermenscreens en uitvalschermen. Daarnaast is er keuze uit handbediening tot elektrisch en "luxe" opties zoals regensensors, zon-wind automaten etc. In onze showroom laten we u graag alle mogelijkheden zien en kiezen voor elke ruimte in uw woning de juiste zonwering. Uw zonwering kunt u zelf samenstellen!

Wil je de hitte maximaal buitenhouden in de zomer? Kies dan voor buitenzonwering, deze houdt maar liefst 85% tot 90% van de zonnewarmte buiten. Daarbij kunt u het kleur doek kiezen naar keuze, donkere doeken maken weren meer warmte. In de winter biedt zonwering een extra laag isolatie wat zorgt voor een beter binnenklimaat én energiebesparing.

Onze Harol zonwering is geschikt voor nieuwbouw en renovatie. Zowel voor klassieke als moderne bouw. De zonwering is buitengewoon flexibel, perfect aanpasbaar aan je gezin, bouwstijl en bouwtype. Ze voldoen moeiteloos aan de steeds strengere eisen op vlak van comfort, veiligheid en energie-efficiëntie.

Harol is een echte trendsetter, voortdurend vernieuwen ze hun producten en passen ze deze aan. Alles voor de maatoplossing van onze klant!

Opties zonwering

Welke bediening kiezen?

Somfy IO terrasscherm

De meest eenvoudige oplossing om je elektrische zonwering te bedienen is met een bedrade schakelaar. Deze heeft echter veel beperkingen. Zo moet je bijvoorbeeld altijd naar de schakelaar gaan om deze te bedienen. Een draadloze afstandsbediening lost dit probleem op. Bovendien kan je met een draadloze afstandsbediening ook meerdere producten tegelijkertijd bedienen. Via de app kun je de zonwering altijd bedienen, ook op afstand. 

Zon en windautomaat

Harol zon en windautomaat

Onze elektrische zonwering open en sluit je eenvoudig en met een afstandsbediening, smartphone of tablet. Zet je zonweringen in enkele seconden precies in de juiste stand, voor een ideale balans tussen zon en schaduw op je terras. Reken daarbij op je windsensor, die trekt automatisch je zonwering en zonnescherm in wanneer harde windstoten worden gedetecteerd, voor een optimale bescherming van je systeem. Of overweeg een zonnesensor, dan gaat je zonwering automatisch omlaag na een ingestelde lichtmeting en tijd waardoor je woonkamer altijd prettig koel blijft.

3391 Esseveld website mockup v2

Gratis brochure!

Benieuwd naar ons bedrijf en onze producten? Vraag onze brochure aan en maak kennis met Van Esseveld Geveltechniek! 
In ons magazine vertellen klanten hun ervaringen, staan onze producten toegelicht en maakt u kennis met onze mensen. 

Breng een bezoek aan een van onze showrooms.

Of maak vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs bij u thuis.

Elst //

Rijksstraatweg 233
3921 AG Elst (Rhenen)
 

Zeist //

Dijnselburgerlaan 1-12
3705 LP Zeist