Alternatieve lees meer button
ga naar bouwbedrijf   over ons   vacatures 
0318 472 114
Harol rolluiken

Rolluiken

Een Harol rolluik moet sterk zijn in dingen niet doen: je kamer laten afkoelen in de winter. Of ze erg laten opwarmen in de zomer. Geluiden binnen laten, of inbrekers toegang geven. Dankzij onze Harol rolluiken kun jij andere dingen wél doen! Zoals meer genieten in elke kamer!

Optimale zonwering voor dakkapellen en -vensters zijn rolluiken. Naast hun zeer goede zonwerende eigenschappen zijn ze ook nog eens isolerend in de winter en zorgen voor inbraakbeveiliging.

Niet alleen in de zomer komen Harol rolluiken van pas, in de koude wintermaanden zijn Harol rolluiken ook een goede toevoeging aan uw woning. Door de rolluiken ‘s avonds en ‘s nachts gesloten te houden profiteren uw ramen van een extra laag isolatie. De warmte blijft op deze manier beter in huis, waardoor u de verwarming een graadje lager kunt draaien én profiteert van lagere stookkosten. Grenst uw slaapkamer aan een drukke weg? Harol rolluiken houden omgevingsgeluiden voor een groot deel tegen.

Met Somfy IO motoren kunt u eenvoudig de opdracht geven om het rolluik dicht te laten gaan. De rolluikmotor geeft dan de melding dat hij ook echt gesloten is. De slimme IO-homecontrole technologie werkt met een eenvoudige bediening op uw telefoon. 

Voordelen elektrische rolluiken

Muurzender

Uurzender

Handmatige bediening met lint of stang: dat is mogelijk.
Elektrische rolluiken is de trent van nu. Eén druk op de knop, en uw rolluik opent of sluit. Verkrijgbaar met handzender of muurzender.

Handzender

Thumb 2739 860 860 0 0 auto

De handzender. Ook te koppelen met uw telefoon. U kunt scenario's instellen voor het verlaten van uw woning, voor het slapen gaan e.d.

3391 Esseveld website mockup v2

Gratis brochure!

Benieuwd naar ons bedrijf en onze producten? Vraag onze brochure aan en maak kennis met Van Esseveld Geveltechniek! 
In ons magazine vertellen klanten hun ervaringen, staan onze producten toegelicht en maakt u kennis met onze mensen. 

Breng een bezoek aan een van onze showrooms.

Of maak vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs bij u thuis.

Elst //

Rijksstraatweg 233
3921 AG Elst (Rhenen)
 

Zeist //

Dijnselburgerlaan 1-12
3705 LP Zeist