Alternatieve lees meer button
ga naar bouwbedrijf   over ons   vacatures 
0318 472 114
Pallazzo tuinkamers

Geniet meer van het buitenleven met een Van Esseveld terrasoverkapping!

Met een Van Esseveld terrasoverkapping en schuifwanden kunt u al vroeg in het voorjaar buiten ontbijten. Of heerlijk beschut genieten van het laatste najaarszonnetje! Een terrasoverkapping kunt u uitbouwen tot een volwaardige tuinkamer met glazen wanden die u eenvoudig kunt openen en sluiten. Verwen uzelf met een nieuwe lievelingsplek! Pallazzo overkappingen en schuifwanden: bekend vanwege hun betrouwbaarheid en kwaliteit.

Van terrasoverkapping tot tuinkamer.
Ontdek de mogelijkheden om van een terrasoverkapping in een handomdraai een volledige tuinkamer te maken. Met transparante hardglazen schuifwanden zet u de zijkanten eenvoudig dicht. Zo houdt u de wind en regen tegen. Wilt u alleen een standaard terrasoverkapping? Kies dan voor onze Pallazzo terrasoverkapping.

Kom langs in een van onze showrooms om samen onder het genot van een bak koffie uw wensen door te nemen. Wij komen ook vrijblijvend bij u thuis langs om alle mogelijkheden door te nemen. Bel ons via 0318-472114. 

Opties voor tuinkamers

Verwarming

Ondanks het feit dat een tuinkamer goed geïsoleerd is kan het 's avonds soms onbehaagelijk aan voelen, een verwarming is dan een uitkomst! Net zoals er in de serres veel mogelijkheden zijn, zijn ook de keuzes in verwarming volop!

Zonwering

Zelfs optimaal geïsoleerde tuinkamers kunnen bij felle zonneschijn behoorlijk warm worden. Voorkom dit met hoogwaardige zonweringssystemen. Zonwering aan de binnenkant zoals rolgordijnen, jaloezieën of plissees is ook mogelijk.

Verlichting

Overgoten door zonlicht overdag, sfeervol verlicht in de avond. Een effectieve oplossing is het aanbrengen van energiezuinige lichtstrips of spaarlampen voorzien van een dimmer. 

Vloerafwerking

Maak je tuinkamer af met een mooie vloer. Een voordeel van een goed geïsoleerde serre is dat er veel vloerafwerkingen mogelijk zijn. Denk hierbij aan een houten, stenen of een pvc vloer. 

3391 Esseveld website mockup v2

Gratis brochure!

Benieuwd naar ons bedrijf en onze producten? Vraag onze brochure aan en maak kennis met Van Esseveld Geveltechniek! 
In ons magazine vertellen klanten hun ervaringen, staan onze producten toegelicht en maakt u kennis met onze mensen. 

Breng een bezoek aan een van onze showrooms.

Of maak vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs bij u thuis.

Elst //

Rijksstraatweg 233
3921 AG Elst (Rhenen)
 

Zeist //

Dijnselburgerlaan 1-12
3705 LP Zeist