Alternatieve lees meer button
ga naar bouwbedrijf   over ons   vacatures 
0318 472 114
Schuifpuien

 ‘Gayko kunststof’ en ‘Aliplast aluminium’ hef-/schuifpuien

Een (glazen) schuifpui, ook wel schuifdeur genoemd, is een interessant alternatief voor een vouwwand in uw tuinkamer. Met een schuifpui verlengt u de zomertijd en geniet u langer van uw tuin. Als de wind opsteekt, zit u beschut achter het glas. Wanneer de zomerzon doorbreekt, opent u simpelweg de schuifdeuren voor nog meer vrijheid. En dat een glazen schuifpui naast wooncomfort ook de woningwaarde verhoogt, is natuurlijk mooi meegenomen!

Gayko kunststof hefschuifpuien
Slanke profielen in nagenoeg alle kleuren en vele uitvoeringen leverbaar. Leverbaar in twee tot vier vleugels en in maatwerk leverbaar naar uw wensen. Ze beiden optimaal comfort, maximale veiligheid en een lange levensduur. De grote glazen elementen zorgen voor licht en bieden bescherming tegen de kou en lawaai van buitenaf. Ze staan voor nieuw woongevoel en vergroten uw leefruimte. Onze showroom laten wij graag deze pui aan u zien en geven u gericht advies.

Aliplast aluminium schuifpuien
Aliplast heeft de bekende serie VG500 schuifsystemen met elegante en slanke aluminium profielen. Mogelijk in 2 tot 6 delen en leverbaar in de uitvoeringen schuif- en hefschuif. Ze voldoen aan de hedendaagse eisen op het gebied van isolatie, glasdiktes en hoogtes. Zowel toepasbaar bij nieuwbouw als renovatie. Dankzij de vlakke onderdorpel ook geschikt voor mensen met een beperkte mobiliteit. Tevens leveren wij nog meer uitvoeringen schuifpuien, benader ons voor de mogelijkheden. 

Houten schuifpuien
Ook dat behoort tot de mogelijkheden. De houten schuifpuien worden door onze plaatselijke timmerfabriek geproduceerd naar uw wens. Samen met u stellen wij de pui samen, bepalen wij het type glas en de uitvoering. 

3391 Esseveld website mockup v2

Gratis brochure!

Benieuwd naar ons bedrijf en onze producten? Vraag onze brochure aan en maak kennis met Van Esseveld Geveltechniek! 
In ons magazine vertellen klanten hun ervaringen, staan onze producten toegelicht en maakt u kennis met onze mensen. 

Breng een bezoek aan een van onze showrooms.

Of maak vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs bij u thuis.

Elst //

Rijksstraatweg 233
3921 AG Elst (Rhenen)
 

Zeist //

Dijnselburgerlaan 1-12
3705 LP Zeist