Alternatieve lees meer button
ga naar bouwbedrijf   over ons   vacatures 
0318 472 114
Prefab/traditionele dakkapellen

Creëer meer licht en leefruimte

Een dakkapel zorgt voor extra ruimte en licht in uw huis!
Voor extra woonruimte hoeft u niet te verhuizen, met een stijlvolle dakkapel vergroot u uw zolder en krijgt u meer lichtinval! Een dakkapel is een opbouw die op uw dak wordt geplaatst waardoor u meer licht en ruimte krijgt in uw woning. Onze prefab dakkapellen worden binnen 1 dag geplaatst.

U heeft bij Van Esseveld de keuze uit een prefab of traditionele dakkapel. Een prefab dakkapel wordt ‘kant-en-klaar’ bij u op het dak geplaatst en een traditionele dakkapel wordt ter plekke op uw woning gebouwd. De binnenafwerking is optioneel en kunnen wij ook voor u uitvoeren.

Onze dakkapellen verhogen het wooncomfort en dragen bij aan de waarde van uw woning. Zeker als u een dakkapel kiest van Van Esseveld Geveltechniek. Onze dakkapellen zijn gemaakt van de meest duurzame materialen, zodat u er een leven lang plezier van heeft. Onze prefab dakkapellen worden in eigen werkplaats door onze vakkundige monteurs gemaakt waardoor we de hoogste kwaliteit kunnen garanderen en het gehele proces in eigen handen hebben.

De uitvoering van uw dakkapel is mogelijk in hout (red cedar), plastica NT (kunststof plaatwerk), zink of keralit (kunststof profielen).

Wilt u een rolluik of screen op uw dakkapel laten monteren? Geen probleem, wij verzorgen dit voor u. Wij leveren en monteren de kwalitatief hoge rolluiken en screens van Harol. Leverbaar in diversen uitvoeringen en zorgen voor een hoog wooncomfort (betere isolatie, meer privacy). 

IMG 5463
Dakkapel te Ede 2
Nieuwegein febr 2022 dakkapel plaatsen3
IMG 5452

Opties voor dakkapellen

Rolluiken

Optimale zonwering voor dakkapellen en -vensters zijn rolluiken, Naast hun zeer goede zonwerende eigenschappen zijn ze ook nog eens isolerend in de winter en zorgen voor inbraakbeveiliging!

Screens

Een screen is een vlakhangende zonwering die hoge temperatuurstijgingen en hinderlijke zonschittering voorkomt. Screens houden de zon tegen en warmte buiten waardoor het binnen altijd een aangename temperatuur is.

IMG 5452

Vraag een offerte aan!

Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor uw woning? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor een dakkappel. Binnen 1 dag geplaatst.

Breng een bezoek aan een van onze showrooms.

Of maak vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs bij u thuis.

Elst //

Rijksstraatweg 233
3921 AG Elst (Rhenen)
 

Zeist //

Dijnselburgerlaan 1-12
3705 LP Zeist