Alternatieve lees meer button
ga naar bouwbedrijf   over ons   vacatures 
0318 472 114
Dakramen

Dakramen

Naast een dakkapel kunt u ook kiezen voor een dakraam. Met een dakraam veranderen donkere ruimtes in bruikbare lichte ruimtes. Zo maakt u bijvoorbeeld een donkere zolder geschikt als extra kamer.

Bovendien kan een dakraam een extra vluchtweg vormen. Wij bieden u de uitgebreide collectie van het merk Velux. In onze showroom vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden. Voor de Velux dakramen zijn er ook zonwering, horren en zelfs rolluiken op zonne-energie te leveren. Dit heeft als voordeel dat er geen extra stroompunt aangelegd hoeft te worden.

Met een Velux dakkapel van originele VELUX dakramen voeg je meer ruimte toe aan je zolder. En je hebt direct een oplossing met meer daglicht, frisse lucht en extra woonruimte. Verkrijgbaar met 1, 2 of 3 dakramen naast elkaar in verschillende afmetingen en uitvoeringen. 

Velux dakraam Van Esseveld Elst Utr Zeist 2
Velux dakkapel Van Esseveld Elst Utr Zeist
Velux dakraam Van Esseveld Elst Utr Zeist

Opties voor dakramen

Raambekleding

Optie raambekleding Velux

Je VELUX dakramen verdienen originele raamdecoratie en rolluiken, voor een perfecte pasvorm, een mooi design en langdurige prestaties. De VELUX rolgordijnen zijn klassieke oplossingen voor het dimmen van licht en het verduisteren van kamers. Verkrijgbaar in elektrisch of handbediend.

Rolluiken

ID10098078 141846 01 XXL

VELUX rolluiken zijn de perfecte oplossing voor zo goed als volledige verduistering, optimale warmtewering en betere isolatie. Daarmee is het binnenklimaat volledig te reguleren en bovendien wordt het geluid van regen en hagel gereduceerd. 

3391 Esseveld website mockup v2

Gratis brochure!

Benieuwd naar ons bedrijf en onze producten? Vraag onze brochure aan en maak kennis met Van Esseveld Geveltechniek! 
In ons magazine vertellen klanten hun ervaringen, staan onze producten toegelicht en maakt u kennis met onze mensen. 

Breng een bezoek aan een van onze showrooms.

Of maak vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs bij u thuis.

Elst //

Rijksstraatweg 233
3921 AG Elst (Rhenen)
 

Zeist //

Dijnselburgerlaan 1-12
3705 LP Zeist