'Het huis overhoop. Vakmensen boven alles'

F20 8249

Kozijnen  | Familie Broer

Al diverse keren had de heer Broer contact gehad met Van Esseveld in verband met verhuisplannen. Die gingen telkens niet door. Toen het jaren later uitdraaide op een verbouwing van het huis, was de keuze voor een leverancier snel gemaakt.

“Al vijf jaar geleden had ik contact met diverse aannemers voor nieuwe kozijnen”, zegt de heer Broer. “Daar kwam Van Esseveld toen goed uit. Qua prijs, maar ook aan tafel maakten ze een solide indruk. Ze zaten goed in de materie. Degene met wie ik sprak was in de eerste plaats vakman en in de tweede plaats verkoper. Niet andersom. Dat sprak me aan, ik hou van authenticiteit.”

GUNNING
Broer had tot twee keer toe verhuisplannen en schakelde Van Esseveld in voor de nodige berekeningen. “Ze staken daar tijd en moeite in, ook al was er geen zekerheid op een klus. Daar waren ze heel flexibel in. Het was een investering
van hun kant en dat waardeerde ik. Toen we besloten om ons huidige huis te verbouwen, was Van Esseveld de partij waaraan we het gunden.”

F20 8264
F20 8302

AFWERKING
Als het gaat over wat er gedaan is in huis, zegt de heer Broer lachend dat het hele huis overhoop gehaald is. “Maar ze hebben het heel goed gedaan”, haast hij zich te zeggen. “Alles is geïsoleerd, we hebben nieuwe kozijnen gekregen, triple glas, een nieuwe pui en de berging is van buiten bekleed en aan de binnenkant geïsoleerd. Ze zijn drieënhalve week bezig geweest, terwijl ze wel minder tijd berekend hadden. Wat Broer vooral aansprak, was de mate afwerking. “Dat doen ze heel goed, ik ben zelf erg van de details. Ook waren er dingen die me later opvielen, daarin waren ze niet te beroerd om het op te lossen.”

GEINTJE
De heer Broer beveelt Van Esseveld graag aan. “Met name door de goede prijskwaliteitverhouding en afwerking. Het is een degelijk bedrijf, waarbij je merkt: afspraak is afspraak. Daarnaast zijn het prettige mensen om over de vloer te hebben. Het tweetal bij ons vormde een goed team. Met een geintje op z’n tijd, maar wel altijd op de juiste toon.”

“AFSPRAAK IS AFSPRAAK”

F20 8250
3391 Esseveld website mockup v2

Gratis brochure!

Benieuwd naar ons bedrijf en onze producten? Vraag onze brochure aan en maak kennis met Van Esseveld Geveltechniek! 
In ons magazine vertellen klanten hun ervaringen, staan onze producten toegelicht en maakt u kennis met onze mensen. 

Breng een bezoek aan een van onze showrooms.

Of maak vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs bij u thuis.

Elst //

Rijksstraatweg 233
3921 AG Elst (Rhenen)
 

Zeist //

Dijnselburgerlaan 1-12
3705 LP Zeist