Van_Esseveld__voorbeeld_dakkapel_1

Dakkapellen

Een dakkapel zorgt voor extra ruimte en licht in uw huis!

Voor extra woonruimte hoeft u niet te verhuizen, met een stijlvolle dakkapel vergroot u uw zolder en krijgt u meer lichtinval! Een dakkapel is een opbouw die op uw dak wordt geplaatst waardoor u meer licht en ruimte krijgt in uw woning. Onze dakkapellen worden binnen 1 dag geplaatst.

U heeft bij Van Esseveld de keuze uit een prefab of traditionele dakkapel. Een prefab dakkapel wordt ‘kant-en-klaar’ bij u op het dak geplaatst en een traditionele dakkapel wordt ter plekke op uw woning gebouwd. Onze dakkapellen verhogen het wooncomfort en dragen bij aan de waarde van uw woning. Zeker als u een dakkapel kiest van Van Esseveld Geveltechniek. Onze dakkapellen zijn gemaakt van de meest duurzame materialen, zodat u er een leven lang plezier van heeft. Onze prefab dakkapellen worden in eigen werkplaats door onze vakkundige monteurs gemaakt waardoor we de hoogste kwaliteit kunnen garanderen en het gehele proces in eigen handen hebben. Wilt u een rolluik op uw dakkapel laten monteren? Geen probleem, wij verzorgen dit voor u. Meer informatie over de rolluiken vindt u via deze link.

Benieuwd naar de mogelijkheden bij u thuis? Aarzel dan niet, maar neem geheel vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs in Elst of Zeist.

Of kom langs in een van onze showrooms om onder het genot van een bak koffie uw wensen met een van onze adviseurs door te nemen! Uw dakkapel is in de afmetingen verkijgbaar die u wenst, wij geven u graag advies over het dakkapel wat voor uw woning geschikt is! 

Heeft u al wat op papier gezet qua maten etc.? Neem het mee naar de showroom met eventueel wat foto's! Aan de hand hiervan kunnen we kijken naar de mogelijkheden.