pallazzo veranda

veranda

Geniet meer van het buitenleven met een veranda of glazen schuifwand!

Pallazzo overkappingen en schuifwanden: bekend vanwege hun betrouwbaarheid en kwaliteit. Van Esseveld levert en monteert met plezier de veranda, overkapping of schuifwanden die uw wenst! Wij zijn úw dealer van Pallazzo uit Midden-Nederland!

Geniet het hele jaar door met een veranda/terrasoverkapping van Pallazzo!

Pallazzo terrasoverkapping 
Kies voor onze Pallazo terrasoverkapping! 
Een verandaproduct met 20 jaar ervaring en eigen technische kennis, dat is de kracht van Pallazzo Veranda! Een feestje, een BBQ, koffie drinken met uw gezin.. Bij deze gelegenheden geeft een veranda aan uw huis een extra dimensie. Valt er een druppeltje regen? Geen nood, u zit beschut en warm! Verleng uw zomer en vergroot uw leefgenot door een tweede woonkamer in het groen! 
U krijgt bovendien 10 jaar garantie op de coating van uw aluminium veranda! Profiteer nu van de zomeracties en ontvang 10% korting op uw Pallazzo schuifwand. Lees ons nieuwsbericht op Nieuws 

Benieuwd naar de mogelijkheden bij u thuis? Aarzel dan niet, maar neem geheel vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs in Elst of Loosdrecht.

Of kom langs in een van onze showrooms om samen onder het genot van een bak koffie uw wensen door te nemen.

Heeft u al wat op papier gezet qua maten etc.? Neem het mee naar de showroom met eventueel wat foto's! Aan de hand hiervan kunnen we kijken naar de mogelijkheden. Tevens is het mogelijk een ontwerp van uw veranda aan uw woning te maken, neem hiervoor een digitale foto van uw woning mee naar onze showroom.