Alternatieve lees meer button
ga naar bouwbedrijf   over ons   vacatures 
0318 472 114
Aluminium kozijnen

Mooi in uw interieur!

Aliplast aluminium kozijnen 

Aluminium raamkozijnen hebben een elegante uitstraling en passen dan ook in bijna iedere woning. Uw ideale aluminium kozijnen stelt u zelf samen door te kiezen voor één van de vele kleuren. De juiste kleur kunt u uitkiezen in één van onze showrooms, wij laten u graag de verschillende kleuren zien. Aluminium ramen zijn vochtbestendig en roesten en rotten niet. Daarnaast trekt aluminium geen stof en vuil aan en blijven ze dus lang schoon. Verborgen vleugels, tripple beglazing, schuifsysteem voor grotere glasoppervlaktes: er is veel mogelijk. Aluminium profielen kunt u wel in 15 soorten profielen krijgen.

In onze showrooms kunt u de aluminium kozijnen en schuifpuien zien en advies krijgen van onze adviseurs die past bij uw woonsituatie. 

Een bijkomend voordeel van Aliplast aluminium kozijnen is dat ze voorzien zijn van een thermische onderbreking. Dit is een isolerende schuim of isolatiestrip dat zorgt voor een goede isolatiewaarde van het kozijn, dit zorgt weer voor een optimaal wooncomfort! Er zijn diversen uitvoering in de aluminium kozijnen die ideaal zijn voor energiezuinige woningen en verkrijgbaar zijn in drie verschillende isolatieniveau ’s. Denk daarbij aan de serie de STAR75 van Aliplast.

Aluminium binnendeuren leveren wij nu ook van IDA, leverbaar vanaf onze leverancier Aliplast. IDA springt in op de trend van binnendeuren- en wanden met de uitstraling van staal. IDA doet het daarmee nog beter door deze te leveren met aluminium. Waarom? Minimalistische uitstraling, duurzaam, onderhoudsvriendelijk waardoor uw droomdeur in optimale conditie blijft. Maak jouw woning uniek met een deur op maat. Dankzij onze uitgebreide collectie creëert u voor elke interieurstijl, zowel modern, klassiek als industrieel, een passende binnendeur naar uw wensen die uw woning uniek maakt.

Wij zijn tevens dealer van AluK aluminium elementen.

Aluminium koijn Elst Utrecht3
Aluminium kozijn Elst Utrecht
IDA binnendeur2 Elst Utrecht

IDA binnendeuren

Dubbele deur

Een dubbele deur van aluminium biedt veel mogelijkheden in uw woning. De IDA dubbele deuren worden vooral gebruikt voor de overgang van de inkomhal naar de woonkamer en kantoorruimten. Dankzij de lichtinval creëer je een ruimtelijk effect. Wenst u toch meer privacy, maar behoud u graag veel lichtinval in uw woning? Dan kunt uw uiteraard kiezen voor een dubbele deur van aluminium met ondoorzichtig glas. 

Enkele deur

Ida adoor 1

Slanker dan een houten binnendeur en 3x lichter dan staal. De enkele deuren zijn verkrijgbaar met boven- en zijlichten, of met enkel een zijlicht. Wenst u veel lichtinval? Kies dan voor ondoorzichtig glas. 

3391 Esseveld website mockup v2

Gratis brochure!

Benieuwd naar ons bedrijf en onze producten? Vraag onze brochure aan en maak kennis met Van Esseveld Geveltechniek! 
In ons magazine vertellen klanten hun ervaringen, staan onze producten toegelicht en maakt u kennis met onze mensen. 

Breng een bezoek aan een van onze showrooms.

Of maak vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs bij u thuis.

Elst //

Rijksstraatweg 233
3921 AG Elst (Rhenen)
 

Zeist //

Dijnselburgerlaan 1-12
3705 LP Zeist